Institue af Lärande – en bra skola med duktiga lärare
 

  • Om du vill arbeta i en skola med höga ambitioner när det gäller kvalitet och som år efter år får höga betyg i kvalitetsundersökningar.
     
  • Om du vill arbeta med vuxenutbildning där elever och uppdragsgivare uppskattar ditt arbete.

Vi annonserar de flesta lediga tjänsterna på arbetsförmedlingens platsbank ►►►
Vi får in många spontanansökningar och när vi hittar lämplig kandidat där annonserar vi inte ut tjänsten. 

Läs om  tjänsterna  som vårdlärare, SYV, rektor  och kursadmin. 
Låter det intressant?
Om du vill och känner att du kan arbeta som vi gör. Då är du välkommen att  skicka in din ansökan eller intresseanmälan. Vi villi gärna att du skriver ett personligt brev där du beskriver dina tankar och erfarenheter av vuxenutbildning.. Bifoga ditt CV till jobb@institute-af-larande.se Ange på vilken ort du vill  arbeta och när du kan börja.


Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal

VÅRDLÄRARE


Institute af Lärande anställer lärare med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever. Du skall vara flexibel, öppen och ha en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina handledaregenskaper.
 

Vi vill att du har vårdlärarexamen och har du arbetat som sjuksköterska är det meriterande. Vi använder IT dagligen och god datorvana är därför ett krav.

Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård och omsorgsutbildningen. Det är därför en stor fördel om du har en bred allmän kompetens från vård och omsorg. 

Vi är lyhörda för elevernas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell där vi formar en individuell studieplan med tydliga avstämningspunkter. Vi har valt att specialisera oss på yrkesutbildningen vård och omsorg där eleverna sedan få anställning som undersköterska.


Vårdlärare till Tumba
I Tumba har vi en distansskola i Xenters lokaler
Ange om du är intresserad av heltid- och eller deltidstjänst. Vi är intresserade att komma i kontakt både med erfarna och nyutexaminerade vårdlärare.


Vårdlärare till Nacka/Värmdö
I Nacka Värmdö har vi i skola i  Saltsjöpir/Fisksätra samt distansskola i Gustavsberg. 
Ange om du är intresserad av heltid- och eller deltidstjänst. Vi är intresserade att komma i kontakt både med erfarna och nyutexaminerade vårdlärare.


Vårdlärare till Solna/Sundbyberg
I Solna ligger skolan i Solna centrum och  vi en distansskola i Sundbyberg.

Ange om du är intresserad av heltid- eller deltidstjänst. Vi är intresserade att komma i kontakt både med erfarna och nyutexaminerade vårdlärare.

Vårdlärare till Västerås
I Västerås har vi två skolor Skola  i Vallby och  City. 
Ange om du är intresserad av heltid- och eller deltidstjänst. Vi är intresserade att komma i kontakt både med erfarna och nyutexaminerade vårdlärare.


Vårdlärare till nya orter Falun och Norrtäle 
Vi kommer under 2020 öppna på flera orter i Stockhiolms regionen och  på andra orter i Sverige bl.a. i Falun och Norrtälje.
Om du är intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Ange i vilket region du är intresserad av att arbeta.


Har du frågor är du välkommen att 
​kontakta Peter Sedell på tel 08-410 58 330 eller 021-65 111

Låter det intressant? Då vill vi gärna att du skriver ett personligt brev där du beskriver din syn på Vuxenutbildning för vård och omsorg. Bifoga ditt CV till jobb@institute-af-larande.se Ange var du vill arbeta och när du vill börja.

 
Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal


Rektor
Föra att kunna arbeta som rektor hos oss är det ett krav att du genomgått den statliga rektorsutbildningen eller deltar i en pågående rektorsutbildning.

Egenskaper som är viktiga i rekorsrollen är nyfikenhhet, förmåga att prioritera och fokusera, låmgsigtighet och uthållighet för att utveckla det pedagogiska arbetet.

Har du frågor är du välkommen att 
​kontakta Peter Sedell på tel 08-410 58 330.

Låter det intressant? Då vill vi gärna att du gör en intressaeanmälan genom att skriva ett personligt brev där du beskriver din syn på vuxenutbildning, dina tankar om uppdraget som skolledare och hur du kan bidra till att utveckla vår pedagogiska modell.  Bifoga ditt CV till jobb@institute-af-larande.se 

 
Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtalSYV
Som studie- och yrkesvägledare ansvarar du för vägledning och information till befintliga elever och nya sökande. Du deltar också i de aktiviteter som rör information och marknadsföring om skolan och vår pedagogik.

Institute af Lärande söker SYV med god pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot våra elever. Du skall vara flexibel, öppen och ha en god samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och dina vägledaregenskaper. Vi är lyhörda för elevernas önskemål och förutsättningar och har en modern pedagogisk modell där vi formar en individuell studieplan med tydliga avstämningspunkter.

Vi har en väl beprövad metod där Kursadmin, SYV och Vårdlärare samverkar för att eleverna ska fullfölja sina studier. Din viktiga roll kommer vara att introducera eleverna i studieteknik och att hjälpa dem etablera rutiner som främjar studier.


Låter det intressant? Då vill vi gärna att du skriver ett personligt brev där du beskriver din syn på rollen som SYV i Vuxenutbildningen. Bifoga ditt CV till jobb@institute-af-larande.se Ange var du vill arbeta och när du vill börja.

Har du frågor är du välkommen att 
​kontakta Peter Sedell på tel 08-410 58 330


Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal.

Administratör
Som administratör ska du ha ett positivt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga för att kunna ge god service. Det krävs stor noggrannhet för att hålla ordning och reda på kurser och elever. För att lyckas måsta du ha datorvana och mycket goda kunskaper i MS-Office. Är du utbildad undersköterska och är det meriterande.


Administratör till nya orter
Vi kommer under 2019 öppna på flera orter i Sverige utanför Stockhiolm.För att arbeta som Administratör på våra nya orter är det ett krav att du är utbildad undersköterska. På våra nya orter är det till en början deltid. 

Om du är intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka in en intresseanmälan. Ange i vilket region du är intresserad av  arbeta och om du vill arbeta del- eller heltid.


Har du frågor är du välkommen att
kontakta Peter Sedell på tel 08-410 58 330 eller 021-65 111

Låter det intressant? Då vill vi gärna att du skriver ett personligt brev där du beskriver vilka adminitrativa kunskaper och erfarenheter du har. Bifoga ditt CV till jobb@institute-af-larande.se Ange var du vill arbeta och när du vill börja.Som en modern och attraktiv arbetsgivare har vi givetvis kollektivavtal.

 

Våra kännetecken är

Tillgänglighet

 

Nyfikenhet

 

Samverkan
 

Vi är Institute af Lärande - 2019
Vi är Institute af Lärande - 2018
Vi är Institute af Lärande - 2017
Institute af Lärande - 2016